Hitna pomoć: Noć bez udesa, povećan broj poziva gradjana

Izvor: Beta, 05.Feb.2019, 08:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hitna pomoć: Noć bez udesa, povećan broj poziva gradjana

Na ulicama Beograda protekle noći nije se dogodila nijedna saobraćajna nezgoda zbog koje bi bila neophodna intervencija Hitne pomoći, a primljeno je više od 2.000 poziva gradjana, rečeno je jutros agenciji Beta u toj zdravstvenoj ustanovi.Kako je rečeno, u toku je intervencija Hitne pomoći zbog saobraćajne nezgode koja se jutros oko 7 časova dogodila na autoputu ka Šidu kod skretanja za beogradski aerodrom "Nikola Tesla".Tokom noći lekarske ekipe Hitne pomoći obavile su 104 intervencije, od kojih 11 na javnom mestu.
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Mirna noć u Beogradu, jedna saobraćajka bez težih povreda

Izvor: Blic, 06.Feb.2019, 08:38

U toku noći se u Beogradu dogodila jedna saobraćajna nezgoda u kojoj nije bilo teže povređenih, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.