GUŽVE NA GRANICI:Na Horgošu 2 sata čekanja, na ostalim prelazima do pola sata

Izvor: Večernje novosti, 03.Sep.2017, 14:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GUŽVE NA GRANICI:Na Horgošu 2 sata čekanja, na ostalim prelazima do pola sata

Prema podacima Uprave granične policije na izlazu iz zemlje u pravcu ka Mađarskoj, na graničnom prelazu Horgoš putnička vozila čekaju oko dva sata Prema podacima Uprave granične policije na izlazu iz zemlje u pravcu ka Mađarskoj, na graničnom prelazu Horgoš putnička vozila čekaju oko dva sata. Na ostalim graničnim prelazima zadržavanja za putnička vozila su do 30 minuta, saopštio je AMSS. U Srbiji je još uvek nešto umereniji intezitet saobraćaja na autoputevima >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << i prioritetnim putnim pravcima. Vanrednih zastoja i prekida u saobraćaju nema, međutim kasnije popodne i u toku večeri očekuje se veći priliv vozila, koji može usloviti nešto usporeniju vožnju na pojednim deonicama, kao duža zadržavanja na naplatnim rampama. Prema poslednjim informacijama dobijenih od JP "Putevi Srbije" zadržavanja na naplatnim stanicama nisu duža od 10 minuta.
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Čekanje na granici sa Mađarskom sat, sa Hrvatskom dva sata

Izvor: RTS, 03.Sep.2017

. Putnička vozila na graničnim prelazima s Mađarskom čekaju oko sat, dok na granici sa Hrvatskom oko dva sata, saopštilo je Javno preduzeće "Putevi Srbije".

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.