Erdogan u Srbiji – tri najvažnije tačke: „Diplomatija“, autoput i turski policajci

Izvor: Danas, 08.Okt.2019, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Erdogan u Srbiji – tri najvažnije tačke: „Diplomatija“, autoput i turski policajci

FonetErdoganu je ovo druga poseta Srbiji u tri godine Tokom dva dana posete Beogradu turski predsednik imao je prilično gust raspored. Mnogo toga je rečeno i najavljeno – između ostalog, da će Turska učestvovati u izgradnji auto-puta od Beograda do Sarajeva. Potpisan je i niz sporazuma, uz obeležavanje godišnjice uspostavljanja diplomatskih odnosa Srbije i Turske. […] Članak Erdogan u Srbiji – tri najvažnije tačke: „Diplomatija“, autoput i turski policajci se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Moj Peti oktobar

Izvor: Danas, 08.Okt.2019

Bila je 1953. godina. Otac je skoro svake večeri imao predstave u "Beogradskoj komediji" na Terazijama. Majka i ja smo često išli uveče da ga sačekamo, pa smo se zajedno vraćali kući. Članak Moj Peti oktobar se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Džudit Batler u Beogradu: „Akademska sloboda je političko pitanje“

Izvor: Danas, 09.Okt.2019, 13:57

BBC/Lazara Marinković„Srpski studenti su napravili nenasilni protest koji je imao efekta“ Samo nekoliko nedelja nakon što su beogradski studenti dozvolili zaposlenima u Rektoratu da se vrate na posao, poznata američka filozofkinja i feministkinja Džudit Batler u Beogradu prima počasni doktorat...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.