Dečak (12) iz Srbije napravio haos u Francuskoj: Vozio bicikl na auto-putu, ostavio policiju u šoku

Izvor: Večernje novosti, 15.Dec.2019, 00:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dečak (12) iz Srbije napravio haos u Francuskoj: Vozio bicikl na auto-putu, ostavio policiju u šoku

Patrola francuske žandarmerije ostala je u šoku kada je videla da je biciklista koji se vozi na auto-putu u stvari 12-godišnji dečak Patrola francuske žandarmerije ostala je u šoku kada je videla da je biciklista koji se vozi na auto-putu u stvari 12-godišnji dečak.Ovaj neobična situacija se dogodila u četvrtak popodne na autoputu A43 između mesta račvanja Lyon Saint-Exupery naplatne rampe de Saint-Quentin-Fallavier, piše portal Svi Srbi u Parizu.Pošto >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << su videli biciklistu koji vozi autoputem, zaposleni na održavanju autoputa su brže bolje upalili službeni automobil i krenuli za biciklistom.Pošto su sustigli biciklistu, pažljivo su mu se približili i morali su da ga uspore i zagrade da bi ovaj stao. Kada su izašli iz automobila čekalo ih je veliko iznenađenje. Biciklista je ustvari bio dete.Pozvana je policija i patrola žandarmerije je preuzela dete za koje je ustanovila da se radi o dvanaestogodišnjem dečaku sa srpskim pasošem bez stalne adrese boravka koji živi u Lionu.Pošto policija nije uspela da stupi u kontakt sa najbližim članovima njegove porodice dečak je prebačen u prihvatni centar L’Isle d’Abeau, navodi portal.(Svi Srbi u Parizu)
Pogledaj vesti o: Autoput,   Pariz

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Francuska : Dvanaestogodišnji SRBIN vozio biciklu po autoputu, policija OSTALA U ČUDU

Izvor: Blic, 15.Dec.2019

Patrola francuske žandarmerije ostala je u šoku kada je videla da je biciklista koji se vozi na autoputu u stvari 12-godišnji dečak.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.