AMSS: Povoljni uslovi za vozače, moguć usporen saobraćaj u zonama radova

Izvor: Beta, 25.Apr.2021, 08:37

AMSS: Povoljni uslovi za vozače, moguć usporen saobraćaj u zonama radova

Vozače danas očekuju povoljni uslovi za vožnju, saobraćaj se odvija bez zastoja, a oprez i više pažnje potrebno je zbog radova koji su u toku na brojnim deonicama, saopštio je Auto moto savez Srbije (AMSS)U zonama gde je zbog radova izmenjen režim saobraćaja moguć je usporen promet, a AMSS upozorava i na mogućnost odrona pored Zapadne Morave, dolinom Ibra i Drine, i na Djerdapskoj magistrali.Za sutra, od 10 do 16 časova najavljeni su radovi na izradi temelja za stubove P i T portala i putokaznih tabli na autoputu kroz Beograd izmedju petlji "Aerodrom" i "Dušanovac", a saobraćaj će se odvijati naizmenično slobodnim trakama.Na obilaznici oko Beograda, zbog radova na kružnom toku Resnik, od sutra do 29. aprila, saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.Na levoj servisnoj saobraćajnici autoputa Novi Sad - Subotica, izmedju petlji Novi sad "centar" i "istok", zbog radova na mašinskom presvlačenju kolovoza sutra od 7.00 do 17 časova saobraćaj će biti preusmeren u preticajnu traku.Na graničnim prelazima nema zadržavanja vozila, osim na Šidu gde kamioni čekaju na izlaz iz zemlje oko sat vremena, navedeno je u saopštenju AMSS-a.
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

AMSS: Povoljni uslovi u saobraćaju

Izvor: Beta, 26.Apr.2021, 07:14

Vozače danas očekuju dobri uslovi za vožnju, ali je na severu zemlje moguća kiša mestimično pa je potrebno više pažnje zbog klizavih kolovoza, saopštio je Auto moto savez Srbije (AMSS).Oprez je neophodan i u zonama radova gde je zbog izmena u režimu saobraćaja moguća usporenija vožnja, navedeno...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.