UDES KOD JAGODINE: Poginula beba, roditelji povređeni

Izvor: Večernje novosti, 08.Jun.2019, 11:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UDES KOD JAGODINE: Poginula beba, roditelji povređeni

Povređene su dve osobe, roditelji bebe, a reč je o državljanima Mađarske, objasnili su iz policije TEŠKA saobraćajna nesreća u kojoj je život izgubilo dete staro 14 meseci, dogodila se rano jutros na autoputu Beograd - Niš u Bagrdanskom tesnacu kod Jagodine, izjavio je Tanjugu dežurni u Odelenju saobraćajne policije Policijske uprave u Jagodini.Povređene su dve osobe, roditelji bebe, a reč je o državljanima Mađarske, objasnili su iz policije.Nesreća se >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << dogodila u 04.40 sati, u smeru prema Nišu. PROČITAJTE I: Sudar u Kruševcu, četvoro povređenih, dete spaslo sigurnosno sedište (FOTO / VIDEO) Za sada je poznato da je automobil Folksvagen Pasat sa mađarskim tablicama izleteo sa kolovoza.
Pogledaj vesti o: Autoput Beograd-Niš,   Autoput,   Kruševac,   Jagodina

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

U nesreći kod Jagodine poginula beba

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Jun.2019

JAGODINA - Teška saobraćajna nesreća, u kojoj je život izgubilo dijete staro 14 mjeseci, dogodila se rano jutros na autoputu Beograd - Niš u Bagrdanskom tesnacu kod Jagodine, izjavio je Tanjugu dežurni u Odelenju saobraćajne policije Policijske uprave u Jagodini.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.