Tragedija kod Niša: Troje poginulo u sudaru kamiona i kombija

Izvor: Večernje novosti, 29.Nov.2019, 14:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tragedija kod Niša: Troje poginulo u sudaru kamiona i kombija

Do tragedije je došlo kad se kamion zakucao u kombi oko 10 časova Teška saobraćajna nesreća u kojoj su poginule najmanje tri osobe, a povređeno je osam, od čega su dve u kritičnom stanju, dogodila se kod Niša u mestu Gornja Trnava, na autoputu Beograd-Niš, potvrđeno je "Novostima".Pročitajte još: Policija, vatrogasci i Hitna pomoć na auto-putu: Prve slike stravičnog udesa kod Niša u kom su stradale četiri osobe (FOTO)Do tragedije je došlo, kako nezvanično >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << saznajemo, kada se oko 10 časova, u smeru ka Nišu, kamion kraljevačkih tablica zakucao u kombi kragujevačke registracije .Sve nastradale osobe su se nalazile u kombiju sa ukupno 11 putnika.
Pogledaj vesti o: Autoput Beograd-Niš,   Autoput

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Policija, vatrogasci i Hitna pomoć na auto-putu: Prve slike stravičnog udesa kod Niša u kom su stradale četiri osobe (FOTO/VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 29.Nov.2019

Udes se dogodio kod mesta Gornja Trnava kada je kamion naleteo na kombi u smeru ka Nišu, a na licu mesta trenutno je policija koja radi uviđaj U stravičnoj saobraćajnoj nesreći na autoputu Beograd-Niš poginule su četiri osobe, dok je šestoro povređeno. Pročitajte još:...

Nastavak na Večernje novosti...

JEZIVO! UKLETO MESTO NA DRUMU OPET SEJE SMRT: Radnike kamion smrvio identično kao vojnike 2017. na istoj deonici puta

Izvor: Kurir, 29.Nov.2019

Na istom mestu, na auto-put kod Niša gde se danas dogodila teška saobrađajna nesreća u kojoj su poginula trojica radnika, pre dve godine s edogodila istovetan sudar u kom su poginula dva vojnika.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.