TRAGEDIJA KOD ALEKSINCA: Ženu pregazio Nemac dok je prelazila auto-put

Izvor: Večernje novosti, 18.Avg.2019, 11:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAGEDIJA KOD ALEKSINCA: Ženu pregazio Nemac dok je prelazila auto-put

Rumljanka N.J. (46) poginula je sinoć oko 23.30 u saobraćajnoj nezgodi na auto-putu Beograd-Niš u blizini motela "Bosfor" na ulazu u Aleksinac. Rumljanka N.J. (46) poginula je sinoć oko 23.30 u saobraćajnoj nezgodi na auto-putu Beograd-Niš u blizini motela "Bosfor" na ulazu u Aleksinac.Na ženu koja je pešice prelazila autoput naletelo je vozilo " >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << mercedes" kojim je upravljao nemački državljanin (45) i usmrtilo je na licu mesta.Za sada se ne zna otkud pešak na autoputu. Prema nezvaničnim informacijama, ona je imala prebivalište u Aleksincu pa se ne isključuje da je kodnekog bila u poseti i da je pokušala da se prečicom vrati kući.Policija je obavila uviđaj na mestu nesreće i obavestila Osnovno javno tužilaštvo.(Telegraf.rs)
Pogledaj vesti o: Autoput Beograd-Niš,   Autoput

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Žena poginula na auto-putu ispred Aleksinca

Izvor: JužneVesti.com, 18.Avg.2019

Jedna žena je poginula sinoć u 23:30 na auto-putu, navode iz policije, a na nju je dok je prelazila put naleteo “mercedes” i usmrtio je. Nesreća se dogodila na auto-putu Niš - Beograd, na ulazu u Aleksinac.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.