Sudar na auto-putu Beograd - Niš: Hitne ekipe na terenu, ČEKAJU SE INFORMACIJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Nov.2019, 16:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sudar na auto-putu Beograd - Niš: Hitne ekipe na terenu, ČEKAJU SE INFORMACIJE

Od siline udarca, jedna kola su se prevrnula.

Dva putnička vozila sudarila su se oko 14.30 sati na autoputu Beograd - Niš, potvrdili su iz Hitne pomoći.

- Ekipe su na terenu, još uvek nemamo informacije o povređenima - rekli su iz ove hitne službe.

Na osnovu snimka jedanog od očevidaca, do sudara je došlo na strani autoputa za Niš, a pretpostavlja se da je u istom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << učestvovalo dvoje putničkih automobila.

Na ovoj deonici autoputa stvorile su se kilometarske kolone koje se protežu skoro od Dušanovca, pa sve do Velikog Mokrog Luga.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Sudar na izlazu iz Beograda, kilometarske kolone na auto-putu

Izvor: B92, 08.Nov.2019

Na auto-putu Beograd-Niš, u smeru ka Nišu, sudarila su se dva putnička vozila oko 14.30 sati...Od siline udarca, jedna kola su se prevrnula...Kako javlja reporter B92, na auto-putu je velika gužva, a ka mestu nesreće uputila su se vozila hitne pomoći...Još nema informacija o povređenima...Prema...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.