Stravičan udes na autoputu, troje poginulo, sve stoji

Izvor: Prva.rs, 09.Okt.2018, 09:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stravičan udes na autoputu, troje poginulo, sve stoji

Saobraćaj u oba smera je zaustavljen. Na licu mesta je više ekipa Hitne pomoći, vatrogasci, MUP i sektor za vanredne situacije.
Udes se dogodio oko jutros oko 7.15, a prema prvim informacijama, više automobila i kamiona je potpuno smrskano. RTS javlja da je povređeno oko 30 osoba. MUP je saopštio da su stradale tri osobe.
"Saobraćaj je u potpunosti obustavljen u oba smera, i uviđaj je u toku. Na licu mesta nalaze se pripadnici Uprave saobraćajne policije i Sektora za vanredne >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << situacije", navodi se u saopštenju.
Alternativni pravac smera Beograd-Niš je isključenje na petlji Jagodina ka gradu, do Ćuprije.
Iz Niša ka Beogradu isključenje je na petlji Ćuprija do grada, zatim do Jagodine gde se nazad vozila vraćaju na autoput ka Beogradu.
Izvor: B92.net, BLIC, RTS, TANJUG, VEČERNJE NOVOSTI
Pogledaj vesti o: Autoput Beograd-Niš,   Autoput

Nastavak na Prva.rs...






Povezane vesti

MUP: Tri žrtve u lančanom sudaru na autoputu kod Jagodine

Izvor: Vesti-online.com, 09.Okt.2018

Na auto-putu Beograd-Niš, između Ćuprije i Jagodine dogodio se lančani sudar, a saobraćaj u oba smera je zaustavljen...Udes se dogodio oko jutros nešto posle sedam sati, javio je RTS...Na mesto udesa upućeno je više vatrogasnih kola i kola hitne pomoći...Alternativni pravac smera Beograd-Niš...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.