Pored kola leži roze ćebence mrtve bebice: Prva fotografija sa mesta nesreće na autoputu Beograd-Niš  (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jun.2019, 16:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pored kola leži roze ćebence mrtve bebice: Prva fotografija sa mesta nesreće na autoputu Beograd-Niš (FOTO)

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na auto-putu kod Jagodine, poginula je beba stara godinu i po dana, dok su njeni roditelji povređeni.

Reč je o mađarskim državljanima, koji su se, kako se pretpostavlja, vraćali za Mađarsku, kada je otac zaspao za volanom i igubio kontrolu nad vozilo. Njihov automobil potpuno je uništen, a nakon udesa i probijanja zaštitne ograde završio je na njivo pored samog auto-puta.

Nesreća se dogodila u ranim jutanjim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << satima na auto-putu Beograd-Niš kod Bagrdanskog tesnaca, nedaleko od Jagodine. Udes se dogodio u smeru ka Beogrdu, oko 4.30 sati jutros.

Na lice mesta izašla je Hitna pomoć, a beba je, nakon stravičnog udesa, sa povredama opasnim po život prevežena u jagodinusku bolnicu. Tri sata kasnije bebe je tu i preminula.

NESREĆA NA AUTO PUTU, POGINULA BEBA Na auto-putu Beograd–Niš kod mesta Bagrdan nedaleko od Jagodine jutros oko 4.30 sati dogodila se teška saobraćajna nesreća posle koje je život izgubila beba koja je bila u automobilu. Roditelji su prebačeni u Klinički centar u Kragujevcu na dalje lečenje "Žena ima lakše povrede, dok je muškarac zadobio teške povrede ali nije životno ugrožen. Naložena je obdukcija deteta. O događaju je obaveštena ambasada Mađarske s obzirom da se radi o mađarskim državljanima i oni će dalje preduzeti sve što je iz domena njihovih nadležnosti" kaže za Infocentralu, direktor Opšte bolnice u Jagodini Miloš Lukić. Do nesreće je došlo kada je vozač „pasata“ mađarskih tablica kako se pretpostavlja zaspao za volanom, probio zaštitnu ogradu i sleteo u njivu pored auto-puta. Foto Infocentrala

A post shared by Infocentrala_news (@infocentrala) on Jun 8, 2019 at 3:04am PDT

Prema saznanjima, majka bebe, koja je sedela na suvozačevom mestu u sudaru lakše povređena. Otac, koji je vozio i, kako se pretpostavlja zaspao za volanom je teže povređen. On je sa ozbiljnim povredama kičme iz Jagodine hitno transportovan u bolnicu u Kragujevac, i nije životno ugrožen.

Prema rečima direktora Kliničkog centra u Kragejevcu dr Predraga Sazdanovića, pacijent koji je jutros dovežen iz jagodinske bolnice, ima višestruke prelome ekstremiteta i kičmenog stuba, ali nije u životnoj opasnosti. U toku je dalja dijagnostika, kako bi se utvrdilo da li je tokom saobraćajne nesreće zadobio i povrede unutrašnjih organa.
Pogledaj vesti o: Autoput Beograd-Niš,   Autoput,   Jagodina

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.