Policija, vatrogasci i Hitna pomoć na auto-putu: Prve slike stravičnog udesa kod Niša u kom su stradale tri osobe (FOTO/VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 29.Nov.2019, 18:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija, vatrogasci i Hitna pomoć na auto-putu: Prve slike stravičnog udesa kod Niša u kom su stradale tri osobe (FOTO/VIDEO)

Udes se dogodio kod mesta Gornja Trnava kada je kamion naleteo na kombi u smeru ka Nišu, a na licu mesta trenutno je policija koja radi uviđaj U stravičnoj saobraćajnoj nesreći na autoputu Beograd-Niš poginule su tri osobe, dok je osmoro povređeno. Pročitajte još: Tragedija kod Niša: U sudaru kamiona i kombija poginulo četvoroUdes se dogodio kod mesta Gornja Trnava kada je kamion naleteo na kombi u smeru ka Nišu, a na licu mesta trenutno je policija koja radi uviđaj.Na mestu udesa nalaze se vatrogasna i ekipa Hitne pomoći.
Pogledaj vesti o: Autoput Beograd-Niš,   Autoput

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.