Rojevi insekata izazvali pometnju na autoputu

Izvor: Blic, 22.Sep.2011, 16:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rojevi insekata izazvali pometnju na autoputu

Rojevi insekata pojavili su se duž autoputa Beograd-Niš. Kako za “Blic” prenose očevici, insekti su veličine komaraca i grupisani su u rojevima koji su visoki i po nekoliko metara. Najviše ih ima u blizini Smedereva, a najveća koncentracija insekata je na autoputu kod Velike Plane. Rojevi su nalik dimnim stubovima visokim i po nekoliko metara.

- Zatrašujući prizor! Kao ogromni oblaci ili stubovi dima. Kod Velike Plane se nalaze i sa leve i sa desne strane >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << autoputa - kaže za "Blic” jedan od vozača čiji je automobil bukvalno ušao u oblak insekata zbog čega nije video put.

Za sada nema preciznih informacija o kojim je insektima reč. Vozači koji su se zatekli na licu mesta izašli su iz automobila i fotografišu rojeve.
Pogledaj vesti o: Autoput Beograd-Niš

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Velika Plana: Rojevi insekata na autoputu!

Izvor: S media, 22.Sep.2011

Rojevi insekata pojavili su se duž autoputa Beograd-Niš. Najviše ih ima u blizini Smedereva i Velike Plane. Insekti su grupisani kao dimni stubovi visoki i po nekoliko metara, i ometaju vozače. ..Rojevi insekata pojavili su se duž autoputa Beograd-Niš. Kako za "Blic" prenose očevici koji su se...

Nastavak na S media...

"Grupnjak" na autoputu Beograd-Niš

Izvor: Mondo, 22.Sep.2011

Rojevi insekata visoki i po nekoliko metara pojavili su se duž autoputa Beograd – Niš, a stručnjaci kažu da se oni tako pare.

Nastavak na Mondo...

Rojevi insekata duž autoputa Beograd - Niš

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Sep.2011

BEOGRAD - Rojevi insekata visoki i po nekoliko metara pojavili su se duž autoputa Beograd - Niš.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.