Nesreća kod Bubanj Potoka, povređeno dvoje Francuza

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Jan.2019, 13:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nesreća kod Bubanj Potoka, povređeno dvoje Francuza

Teška saobraćajna nesreća dogodila se danas na autoputu Niš - Beograd, kod Bubanj Potoka i tom prilikom povređene su dve osobe koje su se nalazile u automobilu sa francuskim registarskim tablicama.

Taj automobil je za sada iz nepoznatih razloga skrenuo sa autoputa i udario je u bankinu, a zatim se nekoliko puta prevrnuo, prenosi "Blic".

"Povređeno je dvoje francuskih državljana. Naše ekipe su ih odmah transportovale na VMA. Dijagnostika ce utvrditi tačan stepen njihovih povreda", rekli su za list iz Hitne pomoći u Grockoj.
Pogledaj vesti o: Autoput Beograd-Niš

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Teška saobraćajka na auto-putu: Povređeni Francuzi

Izvor: B92, 16.Jan.2019

Beograd -- Teška saobraćajna nesreća dogodila se danas na autoputu Niš - Beograd, kod Bubanj Potoka i tom prilikom povređene su dve osobe...Oni su se nalazili u automobilu sa francuskim registarskim tablicama...Njihov automobil je za sada iz nepoznatih razloga skrenuo sa autoputa i udario je u bankinu,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.