Normalizovan saobraćaj na auto putu posle lančanih sudara

Izvor: NoviMagazin.rs, 09.Okt.2018, 09:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Normalizovan saobraćaj na auto putu posle lančanih sudara

Na auto putu od Beograda ka Nišu saobraćaj je oko 16 časova normalizovan, nakon višesatne obustave, usled dva lančana sudara koji su se rano jutros dogodili kod Jagodine.

Kako je saopšteno iz "Puteva Srbije", saobraćaj se odvija preticajnom i voznom saobraćajnom trakom u oba smera na deonici od Ćuprije do Jagodine.

Rano jutros u dve saobraćajne nesreće, koje su se dogodile najverovatnije zbog magle, poginulo je sedam ljudi, dok je medicinsku pomoć dobilo 27 >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << osoba.

U nesreći su ukupno učestvovala 34 vozila.

Povređeni su zbrinuti u Opštim bolnicama u Jagodini, Ćupriji i Paraćinu.

Saobraćaj se preusmeravavao na alternativne pravce, iz smera ka Nišu preko Jagodine, a iz smera ka Beogradu preko Ćuprije.
Pogledaj vesti o: Autoput,   Jagodina

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.