Dečak (12) poginuo u udesu na autoputu Niš-Beograd

Izvor: Vesti-online.com, 13.Avg.2012, 10:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dečak (12) poginuo u udesu na autoputu Niš-Beograd

Dvanaestogodišnji dečak poginuo je u nedelju posle podne u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na autoputu Niš-Beograd, a dve osobe sa težim povredama prebačene su u Urgentni centar u Beogradu, potvrdio je istražni sudija Osnovnog suda u Smederevu Dragan Rogan.

Dečak poginuo u udesu na autoputu Niš-Beograd

 

Nesreća se dogodila prošle noći kada je vozač automobila ford fiesta >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << izgubio kontrolu nad vozilom i sleteo s puta na deonici auto-puta kod Ralje.

 

Nastradao je David Mitrović (12) iz Kaluđerice, povređena je njegova sestra Doroteja (15), majka Ivana (34), koja je vozila, i otac Aleksandar. 

 

Sudija je naveo da je suvozač u ford fiesti Aleksandar Mitrović izjavio da je na njihov auto velikom brzinom otpozadi naleteo reno megan, koji se kretao levom kolovoznom trakom. Od udarca, vozilo je izgubilo kontrolu, sletelo sa puta i prevrnulo se preko zaštitne ograde, u šanac.

 

Rogan je rekao da je policija na naplatnoj rampi Bubanj potok, zaustavila vozača, izdvojila ga i pregledala, ali nije našla tragove kontakta tog vozila sa ford fiestom.

 

Povređeni majka i devojčica posle prve pomoći u Urgentnom bloku smederevske Opšte bolnice prebačeni su u beogradski Urgentni centar, dok je otac, tek posle nagovaranja ekipe za uviđaj, prebačen u smederevsku Opštu bolnicu.
Pogledaj vesti o: Autoput Beograd-Niš

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.