DRAMATIČAN SNIMAK ZAPALjENOG VOZILA: Vatra progutala autobus na autoputu Beograd - Niš

Izvor: Večernje novosti, 28.Apr.2019, 15:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAMATIČAN SNIMAK ZAPALjENOG VOZILA: Vatra progutala autobus na autoputu Beograd - Niš

Na autoputu Beograd - Niš kod mesta Ražanj na oko 20 kilometara od Aleksinca, juče se zapalio autobus čačanskog Autoprevoza. Na autoputu Beograd - Niš kod mesta Ražanj na oko 20 kilometara od Aleksinca, juče se zapalio autobus čačanskog Autoprevoza.Prema informacijama sa lica mesta, u ovom incidentu, na sreću, nije bilo povređenih.Vozači su na vreme odreagovali, zaustavili autobus, evakuisali sve putnike i udaljili ih na bezbednu udaljenost, piše portal Reflektor.
Pogledaj vesti o: Autoput,   Incident

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

DRAMATIČAN SNIMAK ZAPALJENOG VOZILA - Vatra progutala autobus na autoputu Beograd - Niš (VIDEO)

Izvor: RTV Pink, 28.Apr.2019

Na autoputu Beograd - Niš kod mesta Ražanj na oko 20 kilometara od Aleksinca, juče se zapalio autobus čačanskog Autoprevoza.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.