TEŠKA SAOBRAĆAJKA NA AUTO-PUTU! Muškarac tragično nastradao, a na delove vozila naletela SRPSKA MINISTARKA

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Maj.2019, 22:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TEŠKA SAOBRAĆAJKA NA AUTO-PUTU! Muškarac tragično nastradao, a na delove vozila naletela SRPSKA MINISTARKA

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 20.30 sati na autoputu Beograd-Niš poginuo je muškarac star oko 30 godina!

Nesreća se dogodila na delu puta Grocka-Begaljičko brdo kada je "pežo" kragujevačkih tablica izleteo sa kolovoza i udario u stub nadvožnjaka. Vozilom je upravljalo muško lice koje je od zadobijenih povreda preminulo na mestu nesreće.

Nekoliko trenutaka kasnije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na delove vozila naletela su dva službena automobila Vlade Srbije koja su udarila u točak i viljušku "pežoa" koji su ostali na asfaltu.

U jednom od vozila Vlade prema nezvaničnim informacijama nalazila se i ministarka za evropske integracije Jadranka Joksimović.

Niko u vozilima Vlade Srbije nije povređen.
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Automobil sleteo s puta, mladić poginuo, vozilo ministarke naletelo na krhotine

Izvor: Blic, 16.Maj.2019

U teškoj saobraćajnoj nesreći, večeras oko 20,30 časova, poginuo je mladić, a prilikom udesa je manje oštećeno vozilo Vlade Srbije u kome je bila ministarka za EU integracije Jadranka Joksimović, saznaje "Blic".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.