Zapretio je da Tesla brži od Poršea - sad će morati da pojede svoje reči! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Sep.2019, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zapretio je da Tesla brži od Poršea - sad će morati da pojede svoje reči! (VIDEO)

Ne može se lopatom na bager.

Samo nekoliko dana nakon što se pojavila informacija kako je novi Tesla Model S osetno brži od Poršea, ali i nakon što je Ilon Mask, osnivač Tesle, najavio rušenje rekorda Nurburgringa s Teslinim Roadsterom, jedan video je postao viralan.

A taj video govori više od hiljadu reči. Snimak dolazi upravo s Nurburgringa i prikazuje ono o čemu najčešće govore oktanski zaljubljenici kad pominju mane električnih automobila. Električni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << auti u punom sprintu ne mogu dugo, a danak će platiti zbog brzog pražnjenja baterije ili pak pregrevanja, kada performanse opet padaju.

Second pass is actually a Panamera @Porsche sent to further capitalize on the @Tesla funded advertising$tsla pic.twitter.com/3XzHlLl2xp

— EV Defender (@evdefender) September 19, 2019

Što se ovde dogodilo, nije poznato, ali je jasna posledica. Tesla koju smo neki dan videli kako juri je otkazala, odnosno njen pogon. Navodno se radi o modifikovanom pogonu Roadstera. Kako god, Maskova Tesla je završila na šlepu i baš u trenutku kapitulacije pored nje je slavodobitno prošao električni Porše Taycan. A onda je prošlo još nekoliko Poršeovih bolida. Mask bio morao pažljivije sa izjavama...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.