Zaboravite na klasične ekrane u automobilima - dolazi nam nešto daleko zanimljivije! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2018, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaboravite na klasične ekrane u automobilima - dolazi nam nešto daleko zanimljivije! (VIDEO)

Zanimljivi noviteti!

Ako ćemo suditi po oceni žirija, ovo je novi smer koji ćemo gledati u interijerima novih automobila. Infotejment i što veći "tabletić" u automobilu su danas prvi i najvažniji deo opreme kod većine kupaca. U budućnosti bi ekrani mogli u potpunosti da ih opsednu, posebno ako zaživi rešenje finske kompanije Kanatu.

Ona je u kategoriji "Concept cars" na takmičenju Automotive Brand Contest osvojila prvo mesto s revolucionarnom 3D Toch Surface. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Najkraće, radi se o 3D oblikovanoj površini osetljivoj na dodir, a koja otvara potpuno nove mogućnosti u oblikovanju interaktivnih ekrana.

OPTUŽEN ZA ŠIRENJE LAŽNIH INFORMACIJA: Ilon Mask dao ostavku u Tesla Motorsu

Osim što ovakvo rešenje omogućava atraktivniji izgled, dodatno će podići sigurnost korišćenja u automobilima. Sada više neće biti potrebno da se gleda ekran pri traženju prostora za odabir željene opcije, već će korisnik moći da se orijentiše dodirom, baš kao što je to bio slučaj na sistemima bez ekrana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Zaboravite na klasične ekrane u automobilima, dolazi nam nešto još zanimljivije

Izvor: AutoBlog, 02.Okt.2018, 06:51

Ako sudimo po oceni žirija, ovo je novi smer koji ćemo gledati u enterijerima novih automobila. Infotainment i što veći "tabletić" u automobilu su danas prvi i najvažniji deo opreme kod većine kupaca. U budućnosti bi ekrani mogli da ih u potpunosti opsednu, posebno ako zaživi rešenje finske...

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.