ZVERSKA SNAGA U MINI PAKOVANJU! Čuvena engleska kompanija PREDSTAVILA najsnažnije modele IKAD! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Maj.2019, 14:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVERSKA SNAGA U MINI PAKOVANJU! Čuvena engleska kompanija PREDSTAVILA najsnažnije modele IKAD! (VIDEO)

Oba modela imaju potpuno novi pogon!

MINI Clubman JCW i Countryman JCWrestilizovani su za 2020. godinu, ali najvažnije promene ne odnose se na dizajn već na motorizaciju.

Postojeći 4-cilindarski 2.0 litarski turbo benzinac značajno je modifikovan pa sada proizvodi 306 ks (225 kW) i 450 Nm. To je čak 75 ks (55 kW) i 100 Nm više nego do sada.

Motor je povezan sa 8-brzinskim Steptronic automatskim menjačem.

Zahvaljujući ovoj injekciji snage, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << unapređene su i performanse dva automobila.

Tako Clubman JCW od 0 do 100 km/h stiže za samo 4,9 s (za 1,4 s bolje vreme nego ranije), dok Countryman JCW ubrzava iz mesta do stotke za 5,1 s.

Maksimalna brzina oba automobila elektronski je ograničena na 250 km/h.

Ceo video možete pogledati ovde:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.