Vozio je u suprotnom smeru, a onda je naleteo na ŠLEPER (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2019, 11:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vozio je u suprotnom smeru, a onda je naleteo na ŠLEPER (VIDEO)

Neverovatna scena.

Vožnja u suprotnom smeru redovno završi fatalnom nesrećom, i to bez obzira na lokaciju. Poslednji primer dolazi iz Kolorada, s puta I-74 zapadno od Illinoisa, gde je do teške nesreće došlo kada je vozač kamioneta vozio suprotnim smerom. Njegovu vožnju snimio je vozač iz drugog automobila, a sudeći po snimku kamionet se kretao brzinom od gotovo 100 km/h. Odjednom, pomeo ga je crveni kamion. Iako nije došlo do frontalnog sudara, kamionet je pretrpio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << teška oštećenja. Kamion se naknadno čak i zapalio, a kabina je u potpunosti izgorela do dolaska vatrgasaca. Zbog težine nesreće policija je zatvorila put na dva sata.

Sreća u nesreći je da su oba vozača prošla s lakšim ozledama. Nakon zbrinjavanja u obližnjoj bolnici vozač kamioneta, 24-godišnji Tajler N. Vanalsburg lišen je slobode i optužen za vožnju pod uticajem opijata i vožnju u suprotnom smeru.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.