VW počeo prodaju svog najmanjeg SUV-a u Evropi

Izvor: B92, 09.Dec.2018, 16:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VW počeo prodaju svog najmanjeg SUV-a u Evropi

Volkswagen je otvorio knjigu narudžbina za model T-Cross koji u Nemačkoj košta od 17.975 evra.

VW T-Cross je imao premijeru krajem oktobra, kao potkompaktni SUV dužine 4,11 m, namenjen mladim porodicama i generalno mlađoj populaciji.

Kapacitet prtljažnika ovog modela iznosi 385-455 litara.

Kupcima su u početku na raspolaganju dve verzije 1.0 TSI turbo benzinca sa 3 cilindra. Slabiji isporučuje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 95 ks i uparen je sa 5-brzinskim manuelnim menjačem, dok je snažnija varijanta od 115 ks standardno povezana sa manuelnim menjačem sa 6 stepeni prenosa.

Ova verzija opciono se može naručiti i sa sedmobrzinskim automatizovanim menjačem sa dvostrukim kvačilom.

Obe opcije motora opremljene su filterom finih čestica a VW T-Cross neće biti dostupan u verziji sa pogonom na sva 4 točka.

VW je pripremio ograničenu seriju “1st Edition” za 200 srećnih kupaca čija će imena biti izvučena na mini-lutriji. Njima će automobili biti isporučeni na specijalnoj svečanosti koja će se 12. aprila održati u Volfsburgu.

Početna cena VolkswagenaT-Cross na domaćem, nemačkom tržištu startuje od 17.975 evra.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.