UŽAS Bahato ga isekao usred preticanja - a to je tek POČETAK! Video koji će vas ispuniti JEZOM

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Dec.2018, 19:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽAS Bahato ga isekao usred preticanja - a to je tek POČETAK! Video koji će vas ispuniti JEZOM

Bahata vožnja ugrožava sve učesnike u saobraćaju!

Jutjub kanal "Bad driving Croatia", pokrenut ove godine, ima jednostavnu misiju. U kratkim video klipovima ljudi koji ga vode kompiluju snimke bahate vožnje nastale na saobraćajnicama širom Hrvatske.

Kamion je izleteo sa puta lomio sve pred sobom - posmatrajte MAJKU I DETE! (VIDEO)

Njihov najnoviji video, osamnaesti po redu, objavljen pre nekoliko dana, donosi snimke nepažljivog preticanja, žestokog prekoračenja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ograničenja brzine, nepoštovanja signalizacije, a u prethodnim kompilacijama dokumentovani su i mnogi drugi prekršaji među kojima su i prolazak kroz crveno svetlo na semaforu, preticanje preko pune linije i oduzimanje prednosti.

Ekipa svetski poznatog portala okrila: Da li je naš Yugo ZAISTA NAJGORI AUTO?! (VIDEO)

Iako je reč o scenama zabeleženim u komšijskoj državi, može se reći da i nas u Srbiji ovi video snimci mogu jednako da onespokojavaju, s ozbirom na to da svaki vozač može da posvedoči da ni na našim saobraćajnicama ovakvo ponašanje nije nimalo retka pojava.

Slavio je pobedu fudbalera turiranjem svog Lamborginija! Rezultat? KATASTROFA! (VIDEO)

Ono što ponajviše zabrinjava jeste učestalost kršenja saobraćajnih propisa, a broja prekršaja verovatno nismo ni svesni. Činjenica da su hrvatski jutjuberi uspeli da sklope čitavih 18 epizoda za manje od godinu dana svedoči o velikoj rasprostranjenosti bahate vožnje.

POGIBIJA U SEKUNDI! Ako ovo radite, svakodnevno sebi UGROŽAVATE ŽIVOT! (VIDEO)

Neke od klipova iz prethodnih meseci pogledajte u nastavku:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.