UMIRUĆI GRAD NA VRHU LITICE, SA SVEGA 12 LJUDI: Ćivita je preživela Rimljane i naciste, a zbog ovoga može zauvek da nestane (FOTO)

Izvor: Kurir, 26.Maj.2018, 08:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UMIRUĆI GRAD NA VRHU LITICE, SA SVEGA 12 LJUDI: Ćivita je preživela Rimljane i naciste, a zbog ovoga može zauvek da nestane (FOTO)

Italijanski gradić Ćivita di Banjoređo, koji se nalazi oko 130 kilometara od Rima liči na motive sredevekovnih slika ili na savršenu scenografiju za filmske epohe, ali je nažalost poznat kao grad koji umire.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Ovaj grad je preživeo INVAZIJU RIMLJANA I NACISTE ali bi zbog ovoga mogao ZAUVEK DA NESTANE (FOTO)

Izvor: Blic, 27.Maj.2018, 07:21

Italijanski gradić Ćivita di Banjoređo, koji se nalazi na oko 130 kilometara od Rima, liči na motive srednjevekovnih slika ili na savršenu scenografiju filma, ali je nažalost poznat kao grad koji umire.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.