Šta je bolja kupovina – stariji polovnjak sa manje kilometara ili noviji sa više?

Izvor: AutoBlog, 12.Apr.2021, 00:54

Šta je bolja kupovina – stariji polovnjak sa manje kilometara ili noviji sa više?

Da li bi prilikom kupovine polovnih automobila trebalo da ciljate mlađi, ili onaj stariji, ali sa manje kilometara? To je večito pitanje, a odgovor je da stvari nisu tako jednostavne. Mnogo je faktora koji, uz godište i kilometražu, utiču na vašu odluku kod kupovine polovnjaka. Na primer, bitno je najpre odrediti koliko ste spremni da potrošite na popravke i održavanje, koja potrošnja goriva vam je prihvatljiva, i koja je to oprema bez koje ne možete? Lista se nastavlja, međutim, ne trebate da se zaglavite u njoj. Kako piše Jutarnji.hr, postoje jednostavne smernice koje vam mogu pomoći da odlučite koji automobil je pravi za vas, pa tako i kod pitanja o starosti ili kilometraži. Ali, šta se zapravo može smatrati malom kilometražom...

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Šta je bolje, stariji polovnjak sa manje kilometara ili noviji sa više?

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Apr.2021

Da li bi prilikom kupovine polovnih automobila trebalo da ciljate mlađi, ili onaj stariji, ali sa manje kilometara? To je vječito pitanje, a odgovor je da stvari nisu tako jednostavne.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.