Slavio je pobedu fudbalera turiranjem svog Lamborginija! Rezultat? KATASTROFA! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2018, 11:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slavio je pobedu fudbalera turiranjem svog Lamborginija! Rezultat? KATASTROFA! (VIDEO)

Neće sledeći put.

Pobedu reprezentacije mnogi žele da proslave bučno, na primer turiranjem motora automobila, a kad je Lamborghini u pitanju, to često podrazumeva i malo vatre.

Najsnažniji standardni BMW Serije 3 SVIH VREMENA! Da, dobro ste čuli - SVIH VREMENA

A upravo se to dogodilo očito dobrostojećem Vijetnamcu koji je veliku pobedu nacionalnog tima odlučio da proslavi turiranjem moćnog motora njegovog Lamborginija. Nije vodio računa da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << to kod italijanske zveri nije bezazleno, a kad krene po zlu, ode sve dođavola. I upravo se to dogodilo, nakon što je V12 oslobodio demonsku silu i nije posustao s bljuvanjem vatre na svojim zadnjim izlazima, sve dok nije pljucnuo i malo benzina na ugrejanu površinu. Vatra je ubrzo zahvatila plastiku automobila, a tada je krajnjim merama morao reagirati mlađani vlasnik, te je specifičnim "plesom" odlučio da ugasi vatru. Ubrzo su u pomoć pristigli i drugi i ugasili vatru. Šteta na kolima? Ma, sitnica...

Kako god, Vijetnam je na kraju pobedio Filipine rezultatom 2:1, a Lamborgini je, koliko-toliko, ostao čitav.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.