ŠOK SNIMAK KRAĐE SKUPOG MERCEDESA! Lopovi ga odvezli za 20 sekundi - ovo je JEZIV trik! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2018, 17:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOK SNIMAK KRAĐE SKUPOG MERCEDESA! Lopovi ga odvezli za 20 sekundi - ovo je JEZIV trik! (VIDEO)

Postoji i zaštita...

Ako imate auto opremljen sistemom upravljanja bez ključa razmislite o dodatnoj zaštiti. Garaža je jedna od opcija. Skupo i delotvorno rešenje predstavlja za lopove dodatnu barijeru sa bravom. Ništa lošija opcija nije ni metalna kutija u koju ćete odložiti "automobilski ključ", odnosno daljinski upravljač i tako sprečiti da nepoželjni gosti ukradu signal.

BEZOBRAZNIK I PROSTAK! Kada VIDE ovaj auto, svi polude od BESA - jasna poruka >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na SRPSKOM (FOTO 18+)

Jednom uhvaćen signal dovoljan je da se otključa automobil i startuje motor. Ako ne verujete pogledajte video u nastavku. Snimak iz Velike Britanije nastao je prošle nedelje kada je u rekordnom roku na upravo takav način otuđen mercedes C klase. Lopovi su za deset sekundi skenirali signal i zatim potrošili još toliko vremena da odvezu auto.

BG na tablici znači Beograd, a znate li šta je AC, KO, DE, LB, VP...? A tek BĆ? Saznajte SVE!

"Juče uveče mi je ukraden auto. Svi koji imate "keyless" sistem zaključajte auto i privezak stavite u metalnu kutiju. To navodno deaktivira ključ", napisao je nesrećni vlasnik "mercedesa". Policija će imati vrlo težak zadatak u pronalasku auta jer je i GPS lokator deaktiviran.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.