Ponovo blokirano izdavanje Uverenja za uvoz polovnjaka, atesta za plin, ugradnju kuke

Izvor: B92, 29.Nov.2020, 10:04

Ponovo blokirano izdavanje Uverenja za uvoz polovnjaka, atesta za plin, ugradnju kuke

I ove godine se pojavio problem koji se ponavljao više puta tokom prethodnih godina. Obustavljeno je izdavanje raznih Uverenja koja izdaje Agencija za bezbednost saobraćaja, saznaje sajt Polovni automobili.

Izvor: Polovni automobili

Kako je rečeno u Agenciji za bezbednost saobraćaja, stvar je u tome što direktorki Agencije, Jasmini Milošević, nije produžen mandat (istekao 13. novembra), a jedino je ona ovlašćena da potpisuje dokumente kao što su Uverenja.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Tako sada, na primer, svi oni koji se bave uvozom i prodajom polovnih automobila i pored plaćenih dažbina ne mogu od Agencije za bezbednost saobraćaja da dobiju Uverenje o ispitivanju koje je neophodno da bi vozilo bilo registrovano.

U problemu su i vlasnici automobila koji žele da atestiraju/reatestiraju uređaj za plin, zatamnjena stakla, ugrađenu kuku i bilo koju drugu modifikaciju.

Sada se čeka da Vlada Srbije imenuje novog direktora Agencije za bezbednost saobraćaja ili produži status v.d. direktora ABS Jasmini Milošević.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.