Položio vozački i ostao bez dozvole za manje od 60 minuta

Izvor: B92, 23.Nov.2018, 15:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Položio vozački i ostao bez dozvole za manje od 60 minuta

Mladi vozači često prave prekršaje u saobraćaju koji ih koštaju vozačke dozvole, ali retka je situacija koja se dogodila u Nemačkoj.

Jedan tinejdžer je prema pisanju medija uspeo da ostane bez vozačke dozvole manje od sat vremena nakon što je položio test!

Tačnije, njemu je dozvola oduzeta svega 49 minuta nakon što ju je dobio, a zbog vožnje 100 km/h u zoni u kojoj je maksimalna dozvoljena brzina upola manja – 50 km/h.

Ovaj 18-godišnjak je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bio sa četvoro prijatelja kada je uhvaćen u prekršaju.

Osim što je ostao bez dozvole na mesec dana, dobio je i dva kaznena boda uz uslovnu kaznu od dve godine, koja može da se duplira, a uz sve to mora i da plati kaznu od 200 evra.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.