Pojavio se BUS i dao žmigavac: Svi vozači nagazili kočnicu - SVE JE U TRENU STALO! Ovo je za DIVLJENJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Avg.2018, 11:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pojavio se BUS i dao žmigavac: Svi vozači nagazili kočnicu - SVE JE U TRENU STALO! Ovo je za DIVLJENJE

Scena koja će vas oduševiti!

Nesavesni vozači ugrožavaju svoju i bezbednost ostalih učesnika u saobraćaju, a žrtve često bivaju i deca. Sa ovim problemom susreću se brojne zemlje sveta, zbog čega je jedan video snimak iz Kanade poslednjih sedmica postao pravi hit na internetu.

MOBILNI TELEFONI I VOŽNJA! Doneti novi zakoni - NIKAD niste čuli za njih

Nekoliko sedmica pred početak nove školske godine, objavljen je snimak na kojem se vidi kako se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vozači ponašaju kada školski autobus uđe u naselje. Onog trenutka kada vozač da migavac da bi stao kako bi maleni putnici izašli napolje, sve u naselju stane. Svi vozači stisnu kočnicu i stoje na bezbednoj udaljenosti. Nema nervoze, nema trubljenja i psovki. Zanimljivo je i da autobus ima specijalnu rampu koja onemogućava klincima da izleću ispred autobusa. Pogledajte na snimku kako sve to izgleda:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.