Pogledajte gde je završio vozač šlepera jer je pratio uputstva navigacije

Izvor: AutoBlog, 08.Nov.2018, 16:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte gde je završio vozač šlepera jer je pratio uputstva navigacije

Put je bio sve uži i strmiji. Ali, 52-godišnji vozač turskog šlepera nije se obazirao. GPS mu je pokazivao da je na "pravom putu". Greška. Velika greška. Ne samo da nije bio na pravom putu nego se zaglavio u šumi. Prethodno je, prateći uputstva navigacije, ignorisao tri znaka zabrane tokom vožnje šumskim putem u Nacionalnom parku Kalkalpen (Austrija). Konačno, u području "Sairingerbach" u Weyeru (Gornja Austrija) nije mogao dalje. Šleper je počeo da klizi u provaliju preteći da će srušiti strmi nasip. Srećom, radnik nacionalnog parka je uočio izgubljenog vozača šlepera i obavestio nadležne službe.U akciji...

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

SLUŠAO JE UPUTSTVA NAVIGACIJE I JEDVA OSTAO ŽIV: Vozio šumskom stazom dok nije počeo da klizi niz liticu! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 08.Nov.2018

Iako je put postajao sve uži i strmiji, 52-godišnji vozač turskog šlepera se nije obazirao jer je GPS pokazivao da je na “pravom putu”. To je bila velika greška.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.