POSKUPELO: Svake godine tehnički pregled nas sve više košta

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Nov.2019, 14:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSKUPELO: Svake godine tehnički pregled nas sve više košta

Da li se spremate za tehnički pregled?

Osim pitanja da li će nam automobil uopšte proći tehnički pregled zbog novih pravila, ono koje nas takođe muči je i njegova cena.

Ako niste primetili, tehnički pregled automobila je poskupeo čak 266 odsto za dve godine, a kako to u praksi izgleda najbolje svedoči iskustvo jednog našeg sugrađanina koji je sve to "ovekovečio" i na svom Tviter profilu.

Rast cene tehničkog pregleda automobila:

2017 >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << god. = 1.500 din.

2018 god. = 3.000 din.

2019 god. = 4.000 din.

Znam da nije #inflacija jer toga "nema" u Srbiji (kaže država!) ali kako se onda zove kada poskupi usluga 266% za 2 godine, a plata/penzija ostaje ista? pic.twitter.com/IOesiS9ZHc

— svetli vojvoda Crni Đorđije (@DordeStojkovic) 18. новембар 2019.

On je poslednje tri godine fotografisao i sačuvao račune tehničkog pregleda automobila, pa se tako vidi da je 2017, koštao 1.500 dinara, a ove godine, račun iznosi 4.000 dinara.

Njemu su se u komentarima javljali drugi vlasnici automobila, navodeći da je problem i to što cena nije ista u svim gradovima Srbije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.