PAŠĆE VAM VILICE NA POD: Nkad LEPŠE misice na IZBORU ZA MIS 2019.Beogradskog sajma  automobila

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Mar.2019, 21:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PAŠĆE VAM VILICE NA POD: Nkad LEPŠE misice na IZBORU ZA MIS 2019.Beogradskog sajma automobila

Lepota!

Izbor za mis Beogradskog sajma automobila uvek okupi najlepše od devojaka koje rade na štandovima. Ove godine, čini se da je uprava sajma prevazišla sama sebe.

 Svaki štand je poslao svoje izabranice od kojih su izabrane zaista najlepše od najlepših. Razlika od prethodnih godina je ta što ove godine nije bilo žirija već su devojke jedna drugoj davale glasove. Devojke sa najvišem brojem glasova drugiš misisca ušče su u najuži izbor.

 Mis >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 54. Beogradskog salona automobila je Nevena Golubović, sa štanda Pežoa. Ona i njene druge dve pratilje, dobile su mogućnost da otputuju posle završetka sajma na neku egzotičnu lokaciju.

Nevenu ali i druge devojke sa izbora za mis možete pogledati u galeriji:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.