Ovo je osvežena verzija Bentley Bentayge

Izvor: B92, 01.Jul.2020, 16:14

Ovo je osvežena verzija Bentley Bentayge

Bentley je predstavio osveženi model Bentayga za 2021. godinu koji donosi prve značajne promjene od 2016. kada se ovaj SUV pojavio na tržištu.

Iz Bentleyja tvde da je usvojen najnoviji dizajnerski jezik brenda koji je debitovao na novom modelu Continental GT i Flying Spur, što znači da se spreda nalazi veća uspravna rešetka hladnjaka, kao i svetla u obliku elipse što je prvi put u slučaju jednog Bentleya.

Velike promene su se dogodile i nazad gde su zadnja svetla >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << takođe u obliku elipse. Bentley je pomerio registarske oznake na branik i redizajnirao završetke izduvnih cevi čiji dizajn prati novi oblik svetala.

Unutrašnjost takođe donosi poboljšanja, tu su novi menjač i novi paneli na vratima, redizajnirana armaturna ploča na kojoj se nalazi 10,9-inčni intotainment ekran.

U Bentaygu se može smestiti četiri do pet putnika, ali i sedam ukoliko se odabere opcioni treći red.

SUV pokreće isti 4,0-litarski V8 motor koji razvija 542 KS i 770 Nm obrtnog momenta. W12 i plug-in hibridni model stižu naredne godine.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ovo je osvježena verzija Bentley Bentayge

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Jul.2020

Bentley je predstavio osvježeni model Bentayga za 2021. godinu koji donosi prve značajne promjene od 2016. kada se ovaj SUV pojavio na tržištu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.