Ovo je omiljena pesma za pevanje TOKOM VOŽNJE! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Maj.2019, 10:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo je omiljena pesma za pevanje TOKOM VOŽNJE! (VIDEO)

Remek delo roka!

Pevanje za volanom jedna je od univerzalnih stvari koje su zajedničke svim ljudskim bićima. Ko ne uživa u tome da pusti glas tokom zamorne vožnje?

Ispitivanje javnog mnjenja na 2.000 britanskih vozača o tome koje im pesme najradije pevaju za volanom pokazalo je da je neupitno broj jedam "Bohemian Rhapsody" grupe Queen. Nikakvo iznenađenje s obzirom na to da je reč o pesmi koja podiže raspoloženje i svi je znaju. Uz to, dovoljno je duga >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za dosadnu deonicu puta.

Druga je "Dancing Queen" grupe ABBA, pa "Livin' on the Prayer" Bona Jovi-ja, "I’m Gonna Be (500 miles)" Proclaimersa i na petom mestu "Eye of the Tiger" Survivor-a, pesma koja je obeležila treći film u serijalu o Rokiju.

Britanci jako uživaju da pevaju "Walking on Sunshine" Katrine and the Waves, Wham-ovu "Wake Me Up Before You Go Go", "Happy" Farela Vilijamsa, "Girls Just Wanna Have Fun" Sindu Lauper i "I Gotta Feeling" grupe Black Eyed Peas. U istraživanju je otkriveno da sve pesme u prvih deset imaju pet zajedničkih stvari koje verojatno i jesu razlog zašto ih toliko vole: jasnu strukturu, ritam, harmoniju, stihove i refren.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.