OTKRIVAMO: Koja je zaista razlika između jeftinih i skupih kočionih DISKOVA (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Nov.2019, 11:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OTKRIVAMO: Koja je zaista razlika između jeftinih i skupih kočionih DISKOVA (VIDEO)

Da li važi pravilo da je skupo uvek bolje?

Održavanje automobila može da bude skupo, pa zato mnogi vozači prave kompromis sa cenom određenih delova kao što su kočione pločice.

Iako možda na prvu loptu mislite da između jeftinijih i skupljih nema prevelike razlike i da je razlika u ceni prvenstveno zbog toga što je skuplji brend ujedno i poznatiji, ovaj video će vam tačno pokazati šta se zaista isplati kupiti.

Engineering Explained kanal na YouTubeu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kupio je pet različitih setova kočionih pločica po različitim cenama i podvrgao ih sličnim testovima kako bi utvrdio koje su zaista izdržljivije kada s epodvrgnu visokim temperaturama, koroziji i mnogim drugim testovima.

Svaka kočiona pločica došla je od drugačijeg proizvođača, ali su napravljene za prednje točkove istog modela automobila.

Izabrani modeli predstavljaju sve klase - nižu, srednju i višu.

Pogledajte kako su izdržale testove:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.