NIJE MALA STVAR: Za ovaj auto kažu da je najbolja kupovina na Evropskom tržištu

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Dec.2019, 21:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIJE MALA STVAR: Za ovaj auto kažu da je najbolja kupovina na Evropskom tržištu

Uvek pouzdan auto....

Opel je postao prvi proizvođač automobila kome je uspelo da jedan njegov model bude imenovan za "Best Buy automobil u Evropi" u tri uzastopne generacije.

Međunarodni žiri prestižnog izbora "Autobest", sastavljen od specijalizovanih novinara iz 31 države, izabrao je novu Opel Corsu za najbolji "Best buy" automobil u Evropi za 2020. godinu.

Žiri je tako Opelov novitet označio kao automobil koji nudi najviše za uloženi novac. Eksperti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su to potvrdili tokom završnih test vožnji na finalu u Istanbulu.

I sa modelom Corsa-e, Opel nudi električni automobil koji kombinuje praktične kvalitete Corse sa vožnjom bez emisija štetnih gasova i dometom na struju do 337 kilometara.

The wait is over! The new Opel Corsa has been voted “BEST BUY CAR 2020”! Congratulations! #autobest #opelcorsa #bestbuycarineurope

Објава коју дели AUTOBEST (@autobest_eu) дана 16. Дец 2019. у 2:09 PST

Izvršni direktor Opela Mihael Lohšeler kaže da odluka specijalizovanih novinara pokazuje da je Opel sa Corsom stvorio automobil koje je "moderan, efikasan, dobro opremljen, sa izvrsnom dinamikom u vožnji i to po pristupačnim cenama".

Ovom nagradom Opel je postao prvi proizvođač automobila kome je uspelo da jedan njegov model bude imenovan za "Best Buy automobil u Evropi" u tri uzastopne generacije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.