Moskovskim ulicama počinju da patroliraju električni automobili

Izvor: AutoBlog, 14.Jun.2018, 16:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moskovskim ulicama počinju da patroliraju električni automobili

Koncern „Kalašnjikov“ proizveo je 30 elektromotora „Pulsar“ i četiri električna automobila „Ovum“ koji su naručile moskovske vlasti, saopštila je kompanija. Vozila će koristiti moskovska policija tokom Svetskog prvenstva u fudbalu u Rusiji. Motocikl „Pulsar“ može da razvije brzinu do 100 kilometara na čas, a napunjen može da pređe 150 kilometara. Električni motocikli „Kalašnjikova“ prikazani su 2017. godine, nakon čega je koncern uzeo u obzir primedbe i sada je predao kupcima prvu seriju, saopštili su predstavnici kompanije.Električni automobil „Ovum“ može da razvije brzinu do kilometara na čas i sa jednim punjenjem može...
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Moskovskim ulicama patroliraju električni automobili

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Jun.2018

Koncern "Kalašnjikov" proizveo je 30 elektromotora "Pulsar" i četiri električna automobila "Ovum" koji su naručile moskovske vlasti, saopštila je kompanija.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.