Osumnjičen da je udario dva automobila, pa seo u jedan od njih i odvezao se

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Sep.2021, 13:09

Osumnjičen da je udario dva automobila, pa seo u jedan od njih i odvezao se

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Inđiji, efikasnom akcijom, identifikovali su dvadesettrogodišnjeg vozača „opela“ koji je sinoć, oko 19 sati, u Inđiji udario u dva automobila, a potom seo u jedan od njih i odvezao se u nepoznatom pravcu.

On se sumnjiči da je, vozeći neprilagođenom brzinom, prvo udario u „audi“ koji je vozio tridesetčetvorogodišnji muškarac, a potom i u „opel“ kojim je upravljao četrdesettrogodišnjak, kao i da je koristeći >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << nepažnju vozača „opela“ ušao u automobil i odvezao se ka centru grada.

Policija je ubrzo identifikovala i pronašla osumnjičenog, kao i „opel“ koji je vraćen vlasniku.

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila, protiv dvadesettrogodišnjaka će biti podneta krivična prijava nadležnom tužilaštvu.

Takođe, zbog vožnje neprilagođenom brzinom, protiv njega biće podneta prekršajna prijava nadležnom sudu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Inđija: Udario dva automobila, pa se odvezao u jednom od njih

Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Sep.2021

Policija u Inđiji podneće prekršajnu i krivičnu prijavu protiv muškarca (23) koji je vozeći neprilagođenom brzinom udario dva automobila, a zatim seo u jedan od njih i pobegao, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.