MUNJEVITI USPON! Priča o USPEHU kompanije Tesla: Lideri u INOVACIJAMA za samo NEKOLIKO GODINA! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2019, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUNJEVITI USPON! Priča o USPEHU kompanije ''Tesla'': Lideri u INOVACIJAMA za samo NEKOLIKO GODINA! (VIDEO)

''Tesla'' je dobila gotovo monopol u proizvodnji i prodaji električnih vozila u SAD!

Na Internetu je objavljen zanimljiv animirani dijagram koji pokazuje kako se od januara 2012. do aprila 2019. godine kretala prodaja elektrifikovanih automobila (potpuno električnih modela i plug-in hibrida).

Početkom 2012. konkurencija na tržištu električnih automobila u SAD bila je slabašna, a prodaja više nego skromna. Ekspanzija ove vrste vozila odvijala se narednih godina >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << munjevitom brzinom, a prodaja je sa 50-ak hiljada te 2012. porasla na 1,2 miliona jedinica, zaključno sa aprilom 2019.

Naročito je impresivan rast proizvodnje i prodaje automobila kompanije Tesla, sa skromnim počecima Modela S u 2012. godini, pa do današnjeg trijumfa sa 3 među najtraženija 4 električna modela u SAD:

Ceo video možete pogledati ovde:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.