MOŽE DA IDE 480 KM/H! Najbrži auto sveta dolazi u Evropu! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Feb.2018, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MOŽE DA IDE 480 KM/H! Najbrži auto sveta dolazi u Evropu! (FOTO)

Zver!

Džon Henesi potvrdio je kako će proizvodna verzija "venoma F5", koji je najavljen kao auto koji može da postigne brzinu 480km/h doći u Evropu i to na ženevski salon automobila, javlja CarBuzz. Biće to izuzetna prilika da na jednom mestu vidimo dva najozbiljnija rivala u borbi za titulu najbržeg na svetu. Događaj će uveličati i sam Henesi, koji će sigurno imati šta da kaže o mogućim rivalima poput Kenigsega, Ferarija, kao i hrvatskog proizvođača, Rimca.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Aspark Owl EV ležerno do „stotke“ - i to za 1,9 SEKUNDI! (VIDEO)

"Venomov" 7,4.litreni biturbo V8 motor 1.620 KS i 1.762 Nm, a sedmostepeni menjač snagu šalje na zadnje točkove. Proizvođač obećava sasvim ugodan lov na brzine, zahvaljujući bogatoj opremi, luksuznim materijalima i odličnoj ponudi prostora.

pic.twitter.com/aHwT1u9a90

— FikoR (@FikoR87) February 23, 2018

Početna cena za svakog od 24 planirana primerka je 1,6 miliona dolara, a zahvaljujući brojnim opcijama može da pređe i granicu od dva miliona dolara.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.