MOĆ NA ČETIRI TOČKA: Ovo je NAJLUKSUZNIJE rusko terensko vozilo (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jul.2019, 12:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MOĆ NA ČETIRI TOČKA: Ovo je NAJLUKSUZNIJE rusko terensko vozilo (VIDEO)

Cena je čak podnošljiva.

Uz Ladu Nivu, ruski UAZ je jedan od najcenjenijih jeftinih terenaca, a uskoro će dobiti i svoju luksuznu varijantu.

UAZ Patriot je na sceni još od 2005. godine, a od tada je konstantno unapređivan i doterivan. Međutim, iako su vozne osobine i ponuda napredovale, cena je ostala niska, na nivou od oko 11.000 evra za benzinsku verziju s 2.7 motorom od 150 KS.

UAZ Belgium je na svojem Facebook profilu objavio da će Patriot na jesen >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dobiti automatski menjač, ali i niz poboljšanja u sklopu kojeg će biti ekskluzivna Edition I verzija. Ako izuzmemo modele poput u svemu vanserijskog Vepra, ovdje se radi o najluksuznijem terencu iz Rusije. I pritom imajte na umu da za razliku od nekoliko puta skupljih zapadnih SUV-ova, ovaj model ima i te kako uverljive terenske sposobnosti.

Edition I izvedbu karakteriziraće ekskluzivna tamnosiva boja, a imaće crnu rešetku hladnjaka u sjajnom finišu, Iznutra je kabina oplemenjena specijalnim tepisima i sedištima presvučenim kožom. Cena zasad nije poznata, a proizvodnja je limitirana na 300 primeraka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.