MEKTIĆ: BiH će morati da zatvori granicu za migrante ako to urade i susedne zemlje

Izvor: Kurir, 14.Jun.2018, 14:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MEKTIĆ: BiH će morati da zatvori granicu za migrante ako to urade i susedne zemlje

SARAJEVO - Od 6.513 migranata, koliko je do sada ušlo u BiH, njih 5.887 iskazalo je želju za dobijanjem azila, zvanični zahtev je podnelo 611 osoba, ali do sada nijedan nije odobren, tvrdi ministar bezbednosti te države Dragan Mektić dodajući da će BiH morati da zatvori granicu za migrante ako to urade i susedne zemlje.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Mektić: Nema povećanja broja migranata u BiH

Izvor: Vesti-online.com, 14.Jun.2018

Od 6.513 migranata, koliko je do sada ušlo u BiH, njih 5.887 iskazalo je želju za dobijanjem azila, zvanični zahtev je podnelo 611 osoba, ali do sada nijedan nije odobren...Te podatke je izneo ministar bezbednosti Dragan Mektić, istakavši da u BiH, za sada, nema dramatičnog povećanja ulaska migranata...Mektić...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.