Klarkson, Mej i Hemond uskoro prodaju svoj šator

Izvor: B92, 14.Dec.2018, 19:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klarkson, Mej i Hemond uskoro prodaju svoj šator

Džeremi Klarkson, Džejms Mej i Ričard Hemond vraćaju se sedećeg meseca u trećoj sezoni The Grand Toura, koji je obnovljen i za četvrtu sezonu.

Međutim, popularni trio će u četvrtoj sezoni napustiti pupularni šator što znači da The Grand Tour menja format.

"Posle treće sezone The Grand Tour se vraća u još većoj avanturi. Loša vest: imamo šator za prodaju", najavili su promene u budućnosti u emisiji.

Kako prenose britanski mediji, serija više >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << neće imati desetak jednočasovnih epizoda, već verovatno četiri dvočasovna specijala sa "velikim budžetom".

"Tužan dan, nedostajeće mi šator kao i svima ostalima, tako i publici. Ali stvari moraju da se menjaju jer konstantno radimo ovo 17 godina, sedimo u studijima za snimanje, gledamo kao automobili kruže stazom", rekao je Klarkson.

Nove sezone će se koncentrisati na dugačka putovanja koja su i najpopularniji delovi emisija kod gledalaca.

"Samo nekoliko puta možete gledati BMW kako kruži stazom. Šta možete još da kažete? Da ima četiri točka i sedište. A i meni je 58 i previše sam debeo da bih se peo na binu", našalio se Klarkson.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.