Izvor: Nezavisne Novine, 01.Dec.2019, 16:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kamere koje otkrivaju da li koristite mobilni za volanom

Australijska savezna država Novi južni Vels uvela je kamere za otkrivanje korišćenja mobilnih telefona tokom vožnje, sa ciljem da se za trećinu smanji broj saobraćajnih nezgoda sa fatalnim ishodom. Kamere će raditi danonoćno po svim vremenskim uslovima, kako bi se otkrilo da li vozač u ruci ima mobilni, prenosi Gardijan.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Kamere za otkrivanje korišćenja mobilnih telefona tokom vožnje

Izvor: AutoBlog, 02.Dec.2019, 01:03

Kako prenosi Tanjug, australijska savezna država Novi južni Vels uvela je kamere za otkrivanje korišćenja mobilnih telefona tokom vožnje, sa ciljem da se za trećinu smanji broj saobraćajnih nezgoda sa fatalnim ishodom. Kamere će raditi danonoćno po svim vremenskim uslovima, kako bi se otkrilo da...

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.