Kad je na putu video ove tablice u Americi, znao je 100 posto da je u pitanju SRBIN! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jul.2019, 09:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kad je na putu video ove tablice u Americi, znao je 100 posto da je u pitanju SRBIN! (FOTO)

Nema greške!

Sjedinjene američke države odavno su dom za mnoge srpske emigrante, poznato je da Čikago zovu srpskim gradom, a milion ljudi u SAD-u se izjašnjavaju kao Srbi.

Tablice u SAD (pročitaj pažljivo). pic.twitter.com/qwXtsMnaOV

— babura velika (@BaburaVelika) July 18, 2019

Sad, neke je teško prepoznati, jer su, što se kaže, amerikanizovani, ali vlasnik ovog BMW-a sigurno ne spada u tu grupu. Poreklom je iz države Indijana, a na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tablici mu piše "IDIU3PM".

Dakle, da baš ne crtamo, jasno je da je u pitanju standardna srpska psovka, a u vezi sa polnim organom majke... naravno, nije isključeno da je za volanom neki drugi Balkanac, ali mi tipujemo na našeg čoveka, pa kud puklo da puklo.

Evo šta se dogodilo kad je Stanija odvela Marka U FAMILIJU: Pre puta u Ameriku NEVEROVATNE SCENE (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.