KAKVA NOVOST! Panda Waze - PRVI automobil koji je prilagođen DRUŠTVENIM medijima! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2018, 08:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAKVA NOVOST! Panda Waze - PRVI automobil koji je prilagođen DRUŠTVENIM medijima! (VIDEO)

Pravi gradski četvorotočkaš!

Ovaj model integriše Waze aplikaciju za navigaciju, a u isto vreme je i model Panda koji je najviše prilagođen društvenim medijima.

Waze je mnogo više od samo navigacije: ona izbegava gužve u saobraćaju, vodi vas do auto-servisa, a čak vas i podseća gde ste parkirali. Sa duhom krosovera spolja i društvenom, visokotehnološkom dušom iznutra.

U KRSTAJIĆA SE SADA UZDA NACIJA: Sećate li se kada je ČITAVA SRBIJA propratila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << NAJLEPŠI DAN u životu selektora? SVI SMO DRHTALI

Razvijena u kompaniji Mopar, integracija aplikacija Waze i "Panda Uconnect" omogućava vozačima da izbegnu gužve u saobraćaju i pronađu najbolju putanju uz pomoć saveta iz zajednice koji se dele u realnom vremenu i uz momentalno prilagođavanje planirane putanje kretanja, uz još mnoštvo drugih funkcija.

 Panda Waze će postepeno stizati u sve FIAT prodajne salone širom Evrope sa cenama koje će varirati od tržišta do tržišta. FIAT Panda je najprodavaniji gradski auto u Evropi već 14 godina za redom.

AFERA DIZELGEJT! Uhapšen DIREKTOR Audija! (FOTO)

U prvom kvartalu 2018. godine, FIAT Panda i FIAT 500 su zajedno bili lideri u svom segmentu u Evropi sa tržišnim udelom od 28,4%.

Pojavio se tizer za novi VOLVO S90! Izleda odlično u crvenoj boji, a evo šta možemo da očekujemo! (VIDEO)

DOBRODOŠAO U KLUB "SPORTISTA" - Novi Audi A1 će imati petoro vrata! (VIDEO)

Novi model Panda Waze predstavlja veliki korak napred u oblasti informativno-zabavnih sistema sa integracijom dve jedinstvene aplikacije za pametne telefone: aplikacije Waze i Panda Uconnect.eđaja i interfejsa koji su laki za korišćenje.

HAOS U KRUŽNOM TOKU: Furao je na 2 točka, a na kraju - LOM! (VIDEO)

 Waze je aplikacija za navigaciju koja omogućava vozačima da izbegnu zastoje u saobraćaju u toku svakodnevne vožnje, kao i u drugim situacijama.

 Sada, sve što vozači moraju da urade jeste da postave svoje pametne telefone u držače koji se nalaze na komandnoj tabli i krenu na put, povezani i bezbedni u svakom trenutku.

TOČAK MU NAJEDNOM OTPAO: Kad vidite gde je ODLETEO... Haos u sekundi na autoputu! (VIDEO)

VRAĆANJE KILOMETRAŽE - najčešća PREVARA u Srbiji! Oprez pri kupovini polovnjaka! Ovako vas VARAJU!

Ova aplikacija je uvek u stanju da preporuči najbržu putanju na osnovu podataka koje u realnom vremenu dostavlja preko 100 miliona ljudi.

Navigacija Waze je integrisana u aplikaciju Panda Uconnect - na Android i iOS platformama - što omogućava telefonu vozača da služi kao deo automobila koji kroz direktnu interakciju sa ekranom uređaja pristupa svim informativno-zabavnim funkcijama, upravlja pozivima i porukama, i proverava svoj dnevnik ili vremensku prognozu u realnom vremenu.

Bezumni manijak UDARAO I UDARAO FORDA SVOJOM HONDOM: Onda izašao, skakao po njemu! Ludilo u saobraćaju (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.