JEZIVA SAOBRAĆAJKA U RUSIJI: Kamion buknuo u plamenu, a evo šta se dogodilo vozaču (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Dec.2018, 09:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JEZIVA SAOBRAĆAJKA U RUSIJI: Kamion buknuo u plamenu, a evo šta se dogodilo vozaču (VIDEO)

Zastrašujući snimak!

Ovo je definitivno jedna od najstravičnijih saobraćajnih nezgoda koja je u poslednje vreme uhvaćena kamerom. Sve je počelo kada je sa kamiona otpao točak i pogodio ford fokus koji je dolazio iz suprotnog smera. 47-godišnji vozač forda je pritom izgubio kontrolu i frontalno se zabio u kamion iz suprotnog smera. Auto se odbio na desnu stranu, a oštećeni teretnjak je nastavio da se kreće.

POGIBIJA U SEKUNDI! Ako ovo radite, svakodnevno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sebi UGROŽAVATE ŽIVOT! (VIDEO)

Nakon što je kamion propao preko levog točka i udario rezervoarom o podlogu, zapalilo se gorivo i trenutak kasnije kabina se pretvorila u buktinju. I dok je plamen gutao kamion, prošlo je dosta vremena dok se vozač nije oporavio od šoka od udarca toliko da može da izađe iz kabine i spasi se. Prema opisu videa vozač forda je završio u bolnici, dok je kamiondžija prošao bez ozleda.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.