(FOTO) NA PRODAJU: Sarajlija za mercedes iz filma Valter brani Sarajevo traži 50.000 evra!

Izvor: Kurir, 09.Feb.2016, 10:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO) NA PRODAJU: Sarajlija za mercedes iz filma "Valter brani Sarajevo" traži 50.000 evra!

SARAJEVO - U jednom sarajevskom oglasniku pre nekoliko dana pojavio se zanimljiv automobil, koji je korišćen za snimanje filma "Valter brani Sarajevo".

Vlasnik ovog veoma retkog klasika živi u Sarajevu, automobil je nasledio od oca, u čijem je vlasništvu bio od Drugog svetskog rata.

Radi se o "mercedesu 170 S", koji je prema rečima vlasnika proizveden 1934. godine, a ono što je posebno zanimljivo jeste činjenica da je automobil korišćen tokom snimanja filma >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << "Valter brani Sarajevo".

Mercedes je "preživeo" dva rata te je i dalje u voznom stanju. Svi njegovi delovi su originalni, nedostaje samo akumulator.

Prema rečima vlasnika, automobil su vozili pripadnici nemačke vojske tokom Drugog svetskog rata. Danas stoji u garaži, a vlasnik za njega traži 100.000 KM (50.000 evra).

(Klix.ba)

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

CENA PRAVA SITNICA Prodaje se MERCEDES iz filma Valter brani Sarajevo

Izvor: medio.rs, 09.Feb.2016

Ovaj klasik je proizveden 1934. godine, preživeo je dva rata i dalje je u voznom stanju..Na bosansko-hercegovačkom sajtu OLX.ba pojavio se jedan više nego zanimljiv automobil koji je na prodaju. U pitanju je “mercedes 170 S” koji je korišćen za snimanje filma “Valter brani Sarajevo”, piše Klik.ba...Kako...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.